Beleef china

In ons KidsPlaza! Waar de kinderen eindeloos kunnen spelen!

 

Eindeloos speelplezier

Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, dan geldt dit ook voor de ouders. Mensen zeggen dat altijd wel, maar er zit geen woord Frans bij. En dat snappen wij als geen geen ander. Daarom hebben wij speciaal voor de kids: KidsPlaza! Kom binnen en ontdek China.

Maar dan in het klein! Want speciaal voor al onze kleine gasten hebben wij een heus Chinees dorp gecreëerd, waar alle kinderen een extra belevenis zullen meemaken. Wanneer ze onze KidsPlaza binnenstappen, dan wanen ze zich direct in het oude China. Een wereld vol sfeervolle lampionnen, traditionele Chinese huisjes en het geklingel van Oosterse muziek is nu slechts een kleine wandelingetje ver.

Koekjes bakken bij KidsPlaza

Creatief doen in KidsPlaza


Creatief doen

Als het gaat om ‘ouderwets’ knutselen kunnen de kinderen hun lol op in ons KidsPlaza. Samen met de dames van het animatieteam knutselen onze kleinste gasten de leukste Chinese waaiers en lampionnen in elkaar.

De traditionele Oosterse vouwkunst en het maken van tekeningen en andere knutselwerkjes mogen natuurlijk niet ontbreken. In ieder geval kunnen onze kleine, creatieve gasten hun ei kwijt in ons KidsPlaza en uiteraard mogen ze hun zelfgemaakte creaties gewoon mee naar huis nemen.

Word een leeuw of geisha

Of je als geisha, tijger, vlinder of iets anders geschminkt wilt worden, het kan in KidsPlaza. Onze gezichtskunstenaars van het animatieteam maken de prachtigste creaties en brengen de kids daarmee nog meer naar het verre Oosten.

Schmink doet de leukste dingen met de fantasieën van kinderen. Zo zorgt KidsPlaza voor nog meer beleving! Kijk dus niet verbaasd op als uw kind, kleinkind of nichtje of neefje plotseling grommend naast u staat. Zij hebben dan niks verkeerds gegeten, maar ze zullen gewoon opgaan in hun rol als tijger of leeuw. Het blijft toch geweldig en bijna magisch om te zien wat schmink met kinderen kan doen.

De meiden van ons animatieteam hebben professionele schminkcursussen gevolgd om de mooiste creaties te maken. Zo zorgen ze ervoor dat alle geschminkte kinderen goed voor de dag komen. Want of uw kind aan het eind mee naar huis gaat als piraat, prinses of vlinder, ze zullen de tijd van hun leven hebben.

Schminken

CRAZY MONDAY BIJ EASTERN PLAZA

Iedere maandag in de schoolvakanties (regio midden-Nederland) ontvangt u 25% korting*

 

Bak ze bruin

Wat is er leuker voor kinderen, als ze uit eten gaan, dan zelf als een ware chef in de keuken bezig te zijn? In KidsPlaza kan dat! KidsPlaza beschikt over haar eigen kookstudio waar alle kinderen overheerlijke koekjes kunnen bakken!

Onder begeleiding van ons animatieteam kunnen 6 tot 8 kinderen tegelijkertijd de lekkerste baksels in elkaar toveren. Met dagvers deeg en de leukste vormen creëren onze kleine gasten de smakelijkste koekjes! Wanneer de koekjes gemaakt zijn gaan ze direct de oven in, waarna de kinderen hun eigen gebakken koekjes, na een vaste afkoeltijd, mee krijgen. Zo hebben ze de volgende dag ook nog een leuk en smakelijk aandenken aan KidsPlaza.

koekjes-bakken

visual-kids-bios

 

Filmpje pakken en meer…

Naast het koekjes bakken en het knutselen is KidsPlaza natuurlijk al ruim 10 jaar lang een begrip bij Eastern Plaza vanwege het ongedwongen spelen en onze KidsBios. En dat is in ons KidsPlaza in Elst niet anders.

De kids kunnen glijden van de glijbaan, een film kijken op een megagroot scherm in de KidsBios, de mooiste creaties maken en simpelweg eindeloos spelen! Mocht dit alles nog niet genoeg zijn dan kan er, wanneer het weer het toelaat, uiteraard ook buiten gespeeld worden. In onze bijna 250m2 grote speeltuin wanen de kids zich ook buiten in het prachtige China. In onze Chinese tuin kan er heerlijk geklommen en geklauterd worden en kan de overgebleven energie eruit gesprongen worden op ons mega springkussen.

Direct reserveren?

Klik op de knop 'Direct Reserveren' hiernaast en plaats meteen uw reservering