Vier je kinderfeestje bij ons!

Vier uur lang speelplezier en lekker eten!

kinderfeestje-elst

Wilt u eens iets anders doen op de verjaardag van één van de kinderen of kleinkinderen? Vier dan het kinderfeestje bij Eastern Plaza | Elst. Iedere woensdag- en vrijdagmiddag staan wij klaar om een onvergetelijke verjaardag te verzorgen.

Wat hebben wij in petto? Het feestje begint uiteraard met een prachtige cake met vuurwerk met een luidkeels ‘Lang zal die leven’! Alle kinderen worden geschminkt en kunnen zich als ninja of geisha verkleden. De hele middag worden er leuke activiteiten met ze gedaan zoals bijvoorbeeld koekjes bakken, snoepsushi maken of een gave film kijken. Uiteraard is bij mooi weer onze buitenspeeltuin ook geopend!

Uiteraard wordt de KidsParty afgesloten met een heerlijke maaltijd van ons KidsBuffet; onbeperkt frietjes met diverse snacks zoals kipnuggets, bitterballetjes en nog veel meer. En hoe sluit je de maaltijd beter af dan zelf je ijsje te scheppen en te versieren! Vanzelfsprekend krijgen onze kleine gasten nog wat leuks mee vanuit onze grabbelton!

Voorwaarden
– Het KidsParty arrangement is alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag op de aangegeven tijden.
– Het KidsParty arrangement is te boeken vanaf 5 kinderen te boeken en er dient altijd minimaal 1 volwassene mee te komen.
– Deze volwassene (of meerdere) is verplicht gebruik te maken van PartyParent arrangement.

Tijden
De KidsParty’s zijn alleen mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur. I.v.m. de planning voor onze reguliere avondgasten wijken wij niet van deze tijden af.

Prijzen
KidsParty arrangement kinderen 12 t/m 16 jaar: €24,95
KidsParty arrangement kinderen 6 t/m 11 jaar: €14,95
KidsParty arrangement kinderen 3 t/m 5 jaar: €9,95
PartyParent arrangement: €24,95 (1,5 uur onbeperkt Wok & Live Cooking)

KidsParty arrangement
Voor de kinderen is het alleen mogelijk om gebruik te maken van ons KinderBuffet. Gedurende de hele KidsParty is er voor de kinderen ónbeperkt limonade!

PartyParent arrangement
De volwassene(n) die mee komen met de kinderen dienen ook mee te eten met de KidsParty. Voor €24,95 mogen de ouders gebruik maken van alle buffetten en dranken.

Schminken

Happy Monday

Iedere maandag in de schoolvakanties (regio Midden-Nederland) eten de kinderen gratis*.

Wist u dat...

Happy Monday

...wij in de schoolvakanties (regio Midden-Nederland) Happy Monday vieren? Dan eten de kinderen gratis.*

CadeauCards

...u ook CadeauCards kunt kopen van Eastern Plaza? Deze zijn verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

wok-elst-mobiel

Bedrijfsfeest

...Eastern Plaza ook de perfecte gelegenheid is om uw bedrijfsfeest te vieren! Door ons ruime assortiment is er voor een ieder wat wils!

Facebook

...u regelmatig kans maakt op een gratis diner-voor-twee? U hoeft ons alleen maar te volgen op Facebook om kans te maken op deze verrukkelijke prijs.