Onze VIP jaringen-actie is weer mogelijk. Helaas zijn er tot nader order geen Happy Monday en/of overige acties. Wanneer wij weer nieuwe acties in petto hebben voor u laten wij dit natuurlijk direct weten.

Uit eten bij Eastern Plaza

openingstijden voor diner.

U kunt gemakkelijk via de widget op deze pagina uw reserveren plaatsen. De widget geeft zelf de beschikbare tijden aan op basis van uw gezelschappen. Onze openingstijden zijn als volgt:

• Maandag: gesloten
• Dinsdag t/m vrijdag vanaf 16.30 uur
• Zaterdag en zondag vanaf 16.00 uur

Online reserveren

bij eastern plaza elst.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om altijd aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven, juist in deze soms voor iedereen verwarrende tijden. Daarom nog even een paar maatregelen voor u op een rij. Te beginnen met dat u altijd de instructies van onze medewerkers dient op te volgen.

Alle gasten dienen van tevoren te reserveren (binnen). Voor het terras is dit niet noodzakelijk. Echter raden wij dit wel aan. Op het terras hebben we, ondanks de 1,5 meter regel, gelukkig veel plekken. Helaas kunnen we u met een terras-reservering geen plek binnen garanderen in geval mindere/slechte weersomstandigheden.

Uiteraard geldt de 1,5 meter afstand voor zowel gasten als bediening. U dient zowel bij de reservering als bij aankomst aan te geven dat u coronaklachten vrij bent. We hebben onze assortiment enigszins moeten aanpassen/beperken. U zit met maximaal 4 personen aan één tafel en er is minimaal 1,5 meter ruimte tussen de tafels. Vormt u een huishouden? Dan kunt u wel met zijn allen aan één tafel zitten. Graag vernemen wij dat bij de reservering.