uit eten bij ep

openingstijden voor diner.

Wij zijn vanaf 1 juni a.s open van dinsdag t/m zondag vanaf 16.30 uur. Vanwege het feit dat we in ons restaurant maximaal 30 personen mogen plaatsen werken wij met twee dinerrondes. U kunt kiezen voor ons 1,5-uurs– en 2 uurs-arrangement. Zodoende kunnen we spreiding creëren en kunnen wij hopelijk iedereen z.s.m. weer kunnen laten genieten van al het lekkers dat wij u bieden.

dineronde 1

Tijdsduur arrangement: 1,5 of 2 uur
Aanvang 16.30 of 17.00 uur

dineronde 2

Tijdsduur arrangement: 1,5 of 2 uur
Aanvang 19.00 of 19.30 uur

Tijdens deze periode is onze VIP jaringen-actie niet mogelijk. Tevens zijn er tot nader order geen Happy Monday en/of overige acties. Wij begrijpen dat al deze maatregelen soms in strijd zijn met het gastvrijheidsprincipe, echter hopen wij op uw begrip.

online reserveren

bij eastern plaza elst.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om altijd aan uw wensen te voldoen, echter kunnen we dit niet altijd beloven, juist in deze soms voor iedereen verwarrende tijden. Daarom nog even een paar maatregelen voor u op een rij. Te beginnen met dat u altijd de instructies van onze medewerkers dient op te volgen.

Alle gasten dienen van tevoren te reserveren (binnen). Voor het terras is dit niet noodzakelijk. Echter raden wij dit wel aan. Op het terras hebben we, ondanks de 1,5 meter regel, gelukkig veel plekken. Helaas kunnen we u met een terras-reservering geen plek binnen garanderen in geval mindere/slechte weersomstandigheden.

Uiteraard geldt de 1,5 meter afstand voor zowel gasten als bediening. U dient zowel bij de reservering als bij aankomst aan te geven dat u coronaklachten vrij bent. We hebben onze assortiment enigszins moeten aanpassen/beperken. U zit 2 aan 2 met minimaal 1,5 meter ruimte tussen de tafels. Vormt u een huishouden? Dan kunt u wel met zijn allen aan één tafel zitten. Graag vernemen wij dat bij de reservering.