Veel gestelde vragen

De jarige krijgt bij ons tot wel 100% korting op de dag van de verjaardag:

  • Reservering voor 2 personen: de jarige + 1 betalende gast = 25% korting voor de jarige

  • Reservering voor 3 personen: de jarige + 2 betalende gasten = 50% korting voor de jarige

  • Reservering voor 4 personen: de jarige + 3 betalende gasten = 50% korting voor de jarige

  • Reservering voor 5+ personen: de jarige + 4 betalende gasten = 100% korting voor de jarige
  • Alleen geldig op de dag van de verjaardag en op vertoon van een geldige legitimatie.
  • Valt de verjaardag op een dag dat wij gesloten zijn,  dan geldt de actie één dag ervoor of erna.
  • Op deze actie wordt geen geld teruggegeven.
  • Maximaal 1 jarigenactie per gezelschap. Dit geldt ook voor meerlingen.
  • De jarigenactie is niet geldig i.c.m. andere acties.
  • Tijdens Kerst is een toeslag van toepassing.

Bij ons kunt u ook goed terecht met een allergie of dieetwens. Geef uw allergie of intolerantie door bij uw reservering. Indien gewenst geeft één van onze medewerkers u bij binnenkomst een rondleiding om de gerechten toe te lichten. Ook hebben wij een allergenenkaart beschikbaar in het restaurant en op onze website. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch contacteren voor allergie/dieet vragen.

Ja, we zien dan graag een pasje met persoonsgegevens of een bewijs van de kliniek/het ziekenhuis waar de ingreep is gedaan met daarbij een geldig legitimatiebewijs. U krijgt dan €6 korting op het reguliere tarief.

Alle kip die wij gebruiken in onze keukens is halal. Behalve de kip in de Dim Sum, dat is de enige kip die niet halal is. De lamskoteletten bij de bakplaat zijn ook halal. Daarnaast zijn de vis- en vleesbakplaten van elkaar gescheiden. Tevens kan er bij het wokken gevraagd worden om de halal-pan. Die wordt daarvoor apart gehouden. De kipnuggets en frikandellen zijn ook halal.

Helaas is het niet mogelijk de rekening op te splitsen (apart te betalen). Om de doorvoer bij de kassa te garanderen, dient u in één keer het bedrag af te rekenen.

Helaas is het bij ons niet mogelijk om alleen een drankje te nuttigen.

Ons restaurant zit in de top 3 van meest toegankelijke horecagelengenheden 2024, van de gemeente Rhenen. 

Op de begane grond, tegenover de receptie, hebben wij een mindervalidetoilet. Als u zo vriendelijk zou willen zijn om door te geven dat er een mindervalide, een rolstoelgebruiker of een gast in uw gezelschap zit die slecht ter been is, dan proberen wij rekening te houden met de tafelindeling.

Het is voor onze zakelijke gasten mogelijk om via factuur te betalen. We ontvangen dan graag vooraf de factuurgegevens via de mail. Op de dag zelf dient de rekening ondertekend te worden door de contactpersoon of de aanwezige verantwoordelijke.

Wij accepteren alleen de reguliere VVV cadeaubonnen en onze eigen cadeaubonnen. Wilt u een fysieke cadeaubon kopen? Die kunt u iedere dag vanaf 14.00 uur op komen halen in ons restaurant.

U kunt ook via onze reserveringspagina een online cadeaubon kopen.

Scroll naar boven